O coliziune între două autobuze în Nigeria s-a soldat cu moartea celor 32 de pasageri

Toţi cei 32 de pasageri au murit arşi de vii joi în urma unei coliziuni violente între două autobuze în nordul Nigeriei, conform siguranţei rutiere locale.

79 afișări

"Erau 32 de persoane la bordul celor două autobuze şi toţi au murit arşi de vii după ce vehiculele au izbucnit în flăcări", a declarat un responsabil al siguranţei rutiere locale Usman Gaidam. Accidentul a avut loc în satul Kuskure în statul Bauchi (nord).

Accidentele rutiere sunt frecvente în Nigeria, statul cel mai populat din Africa cu 160 de milioane de locuitori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici