O infirmieră gravidă din Italia a fost violată de un emigrant în staţia de autobuz în care aştepta

  • Femeia din Napoli a fost violată în staţia din afara gării unde aştepta autobuzul
  • Infirmiera gravidă tocmai ieşise din schimbul de tură şi urma să meargă acasă
  • Atacatorul este un migrant ilegal şi a fost prins de poliţie la scurt timp
3493 afișări
Imaginea articolului O infirmieră gravidă  din Italia a fost violată de un emigrant în staţia de autobuz în care aştepta

Sursa foto: profimedia

O infirmieră gravidă în vârstă de 48 de ani din Napoli a fost violată în timp ce aştepta autobuzul să o ducă acasă. Femeia tocmai ieşise din schimbul de tură când a fost abordată de un bărbat de culoare, pe care oamenii legii l-au identificat ca fiind un migrant ilegal din Senegal. În cadrul spitalului lucrează cu cei care suferă traume psihiatrice după ce au contractat  virusul letal.

Bărbatul a sărit un gard şi s-a repezit spre ea. Iniţial a crezut că va fi jefuită şi i-a oferit atacatorului poşeta, însă acesta nu s-a mulţumit doar cu atât. A ameninţat-o cu moartea şi deşi infirmiera s-ar fi opus, acesta a continuat. Cu toate că i-ar fi spus violatorului că este însărcinată, acesta nu a ţinut cont. Ţipetele ei nu au fost auzite de un trecător care era în zonă. Ea a fost salvată când autobuzul a ajuns în staţie, iar şoferul a ţipat la agresor să înceteze.

La scurt timp a fost imobilizat de trupele chemate în ajutor şi luat în arestul poliţiei, relatează The Sun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici