O nouă imagine cu Navalnîi. Opozantul rus s-a dat jos din pat: „Este un drum sigur, dar lung”

  • Navalnîi a fost fotografiat coborând scările, iar imaginea a fost postată pe pagina sa de Instagram
  • Navalnîi: ”Să vă spun cum merge recuperarea. Este deja un drum sigur, deşi e unul lung.”
1309 afișări
Imaginea articolului 
O nouă imagine cu Navalnîi. Opozantul rus s-a dat jos din pat: „Este un drum sigur, dar lung”

Foto: Instagram

Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost văzut coborând scările într-o fotografie postată pe pagina sa de Instagram, sâmbătă, la cinci zile după ce un spitalul din Berlin unde este tratat a anunţat că a fost scos de la un ventilator şi poate respira singur, notează Reuters.
 
”Să vă spun cum merge recuperarea. Este deja un drum sigur, deşi e unul lung", a scris Navalnîi.
 
Într-o postare anterioară, tot pe Instagram, Navalnîi spunea că încă nu-şi poate folosi telefonul şi că are dificultăţi să-şi pună apă în pahar sau să urce scările, deoarece picioarele îi tremurau.
 
„Sunt multe probleme încă de rezolvat, dar uimitorii medici de la spitalul Charite au rezolvat-o pe cea principală”, scria Navalnâi în postare.
 
"M-au transformat dintr-o ”fiinţă umană vie tehnic” în cineva care are mari şanse să devină un om care poate da scroll pe Instragram şi înţelege fără să se gândească la ce să dea like", a adăugat el.
 
Navalnîi, principalul oponent al preşedintelui rus Vladimir Putin, s-a prăbuşit în timpul unui zbor intern din Siberia la Moscova, luna trecută şi a fost transportat la Berlin. Germania susţine că testele de laborator din trei ţări au stabilit că a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Noviciok, iar guvernele occidentale au cerut explicaţii din partea Rusiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici