Directorul Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie: Păstrarea numărului deceselor sub 20.000 ar fi un rezultat bun

Stephen Powis, directorul NHS (Serviciul Naţional de Sănătate), a explicat cum poate gestiona Marea Britanie epidemia de coronavirus, relatează Reuters.

1212 afișări
Imaginea articolului Directorul Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie: Păstrarea numărului deceselor sub 20.000 ar fi un rezultat bun

Sursa foto: Profimedia

Dacă reducem rata transmiterii atunci numărul persoanelor infectate va scădea. Dar acest lucru este posibil numai dacă noi toţi respectăm măsurile", a explicat Powis.
 
Acesta a mai spus: Dacă numărul deceselor ca urmare a epidemiei în Marea Britanie este mai mic de 20.000, cum spune Patrick Vallance (consultantul Guvernului pe probleme ştiinţifice) atunci am avea un rezultat bun. Cu toate că fiecare deces, după cum am mai spus, este absolut tragic. Chiar dacă acesta ar fi un rezultat bun, el se poate întămpla doar dacă oprim transmiterea virusului.”
 
El a mai precizat că NHS depune un efort considerabil să mărescă numărul de locuri la terapie intenivă. Marea Britanie dispune înainte de începutul pandemiei de 4000 de astfel de locuri.
 
Numărul de persoane care au murit cu coronavirus în Marea Britanie a ajuns, sâmbătă, la 1.019 persoane---citeşte continuarea aici

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici