Oficial francez: Franţa a anunţat din timp restul statelor din G7 de vizita lui Javad Zarif

Franţa şi-a anunţat din timp partenerii prezenţi la summitul G7 de vizita surpriză a ministrului iranian de Externe, Javad Zarif, a informat duminică un oficial francez, relatează site-ul agenţiei Reuters.

372 afișări
Imaginea articolului Oficial francez: Franţa a anunţat din timp restul statelor din G7 de vizita lui Javad Zarif

Oficial francez: Franţa a anunţat din timp restul statelor din G7 de vizita lui Javad Zarif

"A fost totul organizat din scurt. S-a întâmplat într-o pauză. Celelalte ţări au fost informate din timp, chiar dacă s-a întâmplat în câteva ore", a declarat oficialul francez.

Deşi mai mulţi lideri G7 au decis ca preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, să poarte negocieri cu Teheranul privind dosarul nuclear, Donald Trump s-a distanţat de această idee, spunând că Statele Unite vor avea o abordare proprie.

Taguri:
franţa,
g7,
iran

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici