Parlamentul European aprobă lansarea negocierilor pentru eliminarea vizelor cetăţenilor din Kosovo

Parlamentul European a aprobat, joi, un plan care prevede negocieri pentru eliminarea vizelor de călătorie în cazul cetăţenilor din Kosovo, informează publicaţia EUObserver.

258 afișări
Imaginea articolului Parlamentul European aprobă lansarea negocierilor pentru eliminarea vizelor cetăţenilor din Kosovo

Parlamentul European aprobă lansarea negocierilor pentru eliminarea vizelor cetăţenilor din Kosovo

Rezoluţia a fost aprobată cu 420 de voturi pentru şi 186 împotrivă.

Comisia Europeană a stabilit în iulie că sunt îndeplinite criteriile pentru lansarea negocierilor în scopul eliminării vizelor cetăţenilor din Kosovo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici