Patru morţi după prăbuşirea unui elicopter al unei organizaţii umanitare în Nepal

Cel puţin patru persoane au murit după ce un elicopter care transporta materiale în zone afectate de cutremurul din Nepal s-a prăbuşit, informează site-ul agenţiei AP.

58 afișări
Imaginea articolului Patru morţi după prăbuşirea unui elicopter al unei organizaţii umanitare în Nepal

Patru morţi după prăbuşirea unui elicopter al unei organizaţii umanitare în Nepal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Elicopterul, aparţinând organizaţiei umanitare Medici fără Frontiere, decolase spre Katmandu şi s-a prăbuşit marţi în nord-estul Nepalului, în Valea Yamuna Danda, în apropierea satului Balefi.

Cele patru persoane aflate la bord - trei femei şi un bărbat - au decedat pe loc.

Elicopterul transprta materiale umanitare într-o zonă afectată de cutremurul de 7,8 grade.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici