Pentagonul avertizează Rusia că intervenţia în Ucraina pune în pericol stabilitatea Europei

Intervenţia rusă în Ucraina reprezintă o ameninţare la adresa securităţii în Europa şi în lume, i-a transmis secretarul american al Apărării, Chuck Hagel, ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu.

568 afișări
Imaginea articolului Pentagonul avertizează Rusia că intervenţia în Ucraina pune în pericol stabilitatea Europei

Pentagonul avertizează Rusia că intervenţia în Ucraina pune în pericol stabilitatea Europei

"Chuck Hagel a subliniat că Rusia riscă intensificarea instabilităţii regionale, izolarea pe plan internaţional şi amplificarea tensiunilor asupra securităţii la nivel european şi global", a comunicat Pentagonul.

Ţările occidentale au condamnat intervenţia militară rusă în regiunea ucraineană Crimeea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici