Piraţii au eliberat petrolierul grec Maran Centaurus, pe care se află şi un român

Piraţii somalezi au eliberat luni dimineaţă superpetrolierul grec Maran Centaurus, la bordul căruia se află şi un român, la o zi după plata unei răscumpărări de câteva milioane de dolari, a anunţat reprezentantul filialei kenyene a Programului de asistenţă a marinarilor.

20 afișări
Imaginea articolului Piraţii au eliberat petrolierul grec Maran Centaurus, pe care se află şi un român

Piraţii au eliberat petrolierul grec Maran Centaurus, pe care se află şi un român

Petrolierul Maran Centaurus, care naviga sub pavilion grec şi avea la bord un echipaj format din 16 filipinezi, nouă greci, doi ucraineni şi un român, a fost deturnat la sfârşitul lui noiembrie.

Nava încărcată cu ţiţei plecase din Jeddah (Arabia Saudită) şi urma să ajungă la New Orleans, în Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici