Poliţia sud-coreeană a percheziţionat birouri ale Samsung într-o anchetă privind furt de tehnologie

Poliţia din Coreea de Sud a percheziţionat birourile diviziei de producţie de ecrane a Samsung Electronics, parte a unei investigaţii privind un presupus furt de tehnologie.

220 afișări
Imaginea articolului Poliţia sud-coreeană a percheziţionat birouri ale Samsung într-o anchetă privind furt de tehnologie

Poliţia sud-coreeană a percheziţionat birouri ale Samsung într-o anchetă privind furt de tehnologie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Samsung Display a anunţat că poliţia din Seul a căutat documente legate de tehnologia OLED, potrivit Bloomberg.

Poliţia cercetează dacă parteneri sau rivali ai LG Display au divulgat secrete tehnologice şi dacă Samsung Display a fost implicată, a declarat un reprezentant al Samsung.

Cele două companii sunt implicate într-o investigaţie privind furt de tehnologie încă de anul trecut. În iulie, şase angajaţi ai LG Display au fost acuzaţi de furt de tehnologie OLED de la Samsung.

"Nu avem niciun motiv să furăm tehnologia altor companii, întrucât avem cea mai bună tehnologie OLED din lume", a afirmat un reprezentant al Samsung.

LG Display nu a transmis poliţiei o sesizare în legătură cu actuala investigaţie, a declarat un purtător de cuvânt al LG.

LG a afirmat, în iulie, că informaţiile pe care angajaţii săi au fost acuzaţi că le-au furat erau cunoscute la scară largă în industria de profil şi nu puteau fi considerate secrete comerciale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici