Premierul rus, confirmat pozitiv cu COVID-19. Putin, informat de Mihail Mişustin că s-a infectat cu noul coronavirus

  • Premierul Rusiei, Mihail Mişustin, a fost diagnosticat cu noul coronavirus
  • Mihail Mişustin l-a informat pe preşedintele Vladimir Putin despre situaţia sa şi s-a plasat în autoizolare
  • Pe durata recuperării lui Mihail Mişustin, vicepremierul Andrei Belusov va fi prim-ministru interimar al Rusiei
2984 afișări
Imaginea articolului Premierul rus, confirmat pozitiv cu COVID-19. Putin, informat de Mihail Mişustin că s-a infectat cu noul coronavirus

Premierul Rusiei, Mihail Mişustin, a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Premierul Rusiei, Mihail Mişustin, a fost diagnosicat ca fiind infectat cu noul coronavirus şi a intrat în autoizolare, informează postul Russia Today.

Mihail Mişustin l-a informat pe preşedintele Vladimir Putin despre situaţia sa.

Pe durata recuperării lui Mihail Mişustin, vicepremierul Andrei Belusov va fi prim-ministru interimar al Rusiei.

Peste 100.000 de cazuri de coronavirus s-au înregistrat până în prezent în Rusia şi 1.073 de decese, conform celui mai nou bilanţ anunţat de autorităţile de la Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
premier

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici