Preşedintele CNN: Oficialii de la Casa Albă nu înţeleg gravitatea atacurilor lansate de ei la adresa presei

Oficialii de la Casa Albă nu înţeleg gravitatea atacurilor lansate de ei la adresa presei, a declarat Jeff Zucker, preşedintele televiziunii CNN Worldwide, după ce mai multe dispozitive explozive artizanale au fost trimise la lideri democraţi şi CNN, informează cotidianul The Washington Post.

276 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CNN: Oficialii de la Casa Albă nu înţeleg gravitatea atacurilor lansate de ei la adresa presei

Preşedintele CNN: Oficialii de la Casa Albă nu înţeleg gravitatea atacurilor la adresa presei

"Există o lipsă totală şi completă de înţelegere la Casa Albă cu privire la gravitatea atacurilor lor continue asupra presei", a afirmat Zucker.

"Preşedintele, şi mai ales secretarul de presă al Casei Albe, ar trebui să înţeleagă că cuvintele lor contează. Până acum, nu au demonstrat deloc că înţeleg acest lucru ", a adăugat preşedintele CNN.

Dispozitive explozive au fost trimise miercuri la vila soţilor Bill şi Hillary Clinton, la biroul lui Barack Obama şi la postul de televiziune CNN.

Preşedintele Donald Trump şi lideri republicani au condamnat dur tentativele de atacuri contra fostului preşedinte Barack Obama, a soţilor Clinton şi a postului TV CNN. Liderul de la Casa Albă a mai afirmat că "actele sau ameninţările de violenţă politică nu îşi au locul în Statele Unite".

Pe de altă parte, de-a lungul timpului, Trump a criticat în repetate rânduri instituţiile media care potrivit acestuia realizează "ştiri false", citând surse anonime ce exprimă opinii negative despre el, afirmând că jurnaliştii sunt "cea mai de jos formă a umanităţii" şi "duşmani ai poporului", iar presa este "periculoasă şi bolnavă" sau "dezgustătoare".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici