Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini, şi pe ministrul Afacerilor Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Jeremy Hunt.

587 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini (Foto: Facebook/Federica Mogherini)

Începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, are loc primirea ministrului Afacerilor Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Jeremy Hunt de către preşedintele Klaus Iohannis.

Ulterior, de la ora 14:00, şeful statului îl va primi, la Palatul Cotroceni, pe Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini.

Miniştrii de Externe din statele membre UE participă, joi şi vineri, la Bucureşti, la o reuniune informală, cunoscută şi sub numele de Gymnich.

Ei discută despre criza politică din Venezuela, dosarul sirian şi relaţia UE-China.

Reuniunea este prezidată de către Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Vice-preşedinte al Comisiei Europene, Federica Mogherini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici