Preşedintele Siriei: Europa nu are capacitatea să joace vreun rol în procesul de la Geneva 2

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a apreciat că Europa nu are capacitatea să joace un rol în procesul conferinţei de pace privind Siria cunoscută sub numele de Geneva 2, potrivit unor declaraţii de presă citate duminică de agenţia oficială Sana.

606 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Siriei: Europa nu are capacitatea să joace vreun rol în procesul de la Geneva 2

Preşedintele Siriei: Europa nu are capacitatea să joace vreun rol în procesul de la Geneva 2 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Sincer, cele mai multe dintre ţările europene nu au capacitatea să joace un rol în (conferinţa) Geneva 2, deoarece nu deţin atuurile necesare pentru ca să reuşească în acest rol", a spus el într-un interviu acordat postului italian de televiziune Rai24.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici