ALERTĂ Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, extrădat din Germania în Bulgaria

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe jurnalista bulgară Viktoria Marinova a fost extrădat miercuri seară din Germania în Bulgaria, anunţă autorităţile bulgare.

2143 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, extrădat din Germania în Bulgaria

Sursa foto: Twitter

Ministrul bulgar al Justiţiei, Ţeţka Ţaceva, a declarat că suspectul, Severin Krasimirov, urma să fie adus miercuri seară cu avionul de la Frankfurt.

Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, din oraşul bulgar Ruse, este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Bărbatul a fost arestat în Germania.

Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunţat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici