Presupusul criminal al româncei ucise la Florenţa a fost agresat de un alt deţinut - Il Messaggero

Bărbatul arestat în ancheta privind uciderea româncei în vârstă de 26 de ani în Florenţa a fost agresat în închisoare, de un alt deţinut, informează ziarul Il Messaggero, în ediţia online.

205 afișări
Imaginea articolului Presupusul criminal al româncei ucise la Florenţa a fost agresat de un alt deţinut - Il Messaggero

Presupusul criminal al româncei ucise la Florenţa a fost agresat de un alt deţinut - Il Messaggero

Riccardo Viti - bărbatul în vârstă de 55 de ani acuzat de uciderea româncei Andreei Cristina Zamfir - a fost lovit cu o coadă de mătură, pe culoarul închisorii, de un deţinut care era închis în celulă, scrie Il Messaggero.

Viti a fost condus la infirmeria Penitenciarului Sollicciano, situat în apropiere de Florenţa, iar medicii au constatat că nu a fost rănit.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit "crucificat", pe 5 mai, la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând urme de tortură. Potrivit ziarului La Repubblica, Andreea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi "protejată" de vreo grupare de proxenetism. În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracţiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigraţie.

Românca ucisă s-a născut la Hunedoara şi, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

Bărbatul arestat în ancheta privind uciderea româncei la Florenţa susţine că nu a vrut să o omoare, el fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale care nu s-au soldat cu moartea victimelor. Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro, presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale şi acte de tortură, scrie publicaţia Il Libero Quotidiano. Instalatorul Riccardo Viti, arestat vineri în cazul uciderii Andreei Cristina Zamfir, a recunoscut crima şi a explicat că frecventează prostituate din anul 2005, plătind 100 de euro pentru jocuri erotice. Din cauza faptului că este şomer, bărbatul a spus că în ultima vreme le plătea prostituatelor 30 de euro. Viti a fost interogat timp de nouă ore şi a recunoscut inclusiv implicarea în alte agresiuni care nu s-au soldat cu crimă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici