Previziunile Pentagonului: Rusia va ieşi slăbită din conflictul cu Ucraina

  • Un oficial de la Pentagon a declarat că Rusia are numai de pierdut de pe urma conflictului cu Ucraina
  • Invazia rusă va avea consecinţe nefaste asupra tuturor sectoarelor statului condus de Vladimir Putin
  • SUA nu consideră Rusia o ameninţare pe termen lung, spre deosebire de China
4317 afișări
Imaginea articolului Previziunile Pentagonului: Rusia va ieşi slăbită din conflictul cu Ucraina

Sursa foto: Profimedia

Rusia va ieşi din conflictul din Ucraina mai slabă şi mai izolată, susţine un înalt oficial de la Pentagon.

"Cred cu un grad ridicat de certitudine că Rusia va ieşi din Ucraina mai slabă decât a intrat în conflict. Mai slabă din punct de vedere militar, mai slabă din punct de vedere economic, mai slabă din punct de vedere politic şi geopolitic şi mai izolată", a declarat subsecretarul pentru politici de securitate, Colin Kahl.

Cu toate acestea, oficialul prognozează că Rusia nu va reprezenta o ameninţare pe termen lung pentru SUA, spre deosebire de China, a cărei complexitate reprezintă o adevărată provocare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici