Prostituată româncă, condamnată la doi ani de închisoare pentru fraudarea unui client îndrăgostit

O prostituată româncă, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnată de un tribunal austriac la doi ani de închisoare pentru că a fraudat cu 230.000 de euro un client îndrăgostit de ea.

563 afișări
Imaginea articolului Prostituată româncă, condamnată la doi ani de închisoare pentru fraudarea unui client îndrăgostit

Prostituată româncă, condamnată la doi ani de închisoare pentru fraudarea unui client îndrăgostit (Imagine: Shutterstock)

Românca condamnată, care este doctor în fizică nucleară, susţine că a fost în trecut logodnica unui prinţ iordanian.

Reclamantul, un om de afaceri în vârstă de 57 de ani, a explicat în faşa tribunalului din Salzburg (vest), unde trăia prostituata româncă, că prima dată s-a folosit de serviciile ei în 2011. El a declarat că a "angajat-o" pentru a petrece o săptămână de vacanţă în Caraibe, potrivit agenţiei de presă APA.

Sensibilizat, după ce a văzut certificate false care arătau că prostituata are cancer la sân şi datorii după funeraliile ficei sale, reclamantul i-a oferit o sumă mare de bani.

Acuzata nu a negat faptele prezentate în tribunal, dar l-a acuzat pe fostul său client de comportament violent.

"El dorea, împotriva voinţei mele, să ne căsătorim şi să plecăm în Canada", a declarat ea, adăugând că, la rândul ei, va depune o plângere împotriva fostului client "pentrui tentativă de omor şi agresiune sexuală".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici