Putin vrea să introducă în programa şcolară ora de "Patriotism"

  • Vladimir Putin a depus un proiect legea care introduce în programa şcolară două noi materii.
  • Patriotismul şi istoria războiului ar putea face parte din cursurile defăşurate la şcoală, scrie themoscowtimes
  • În motivarea deciziei se precizează că este un "omagiu adus apărătorilor Patriei şi a realizărilor făcute de aceştia"
327 afișări
Imaginea articolului Putin vrea să introducă în programa şcolară ora de "Patriotism"

Propunerea ce are nevoie de votul celor două camere ale parlamentului din Rusia vine după ce în 2015 Putin a lansat o mişcare patriotică pentru tineri.

La începutul lunii Putin a reiterat ideea conform căreia patriotismul este o valoare a Rusiei.

În propunerea făcută se utilizează un articol din constituţia actuală care ar fi urmat să fie înlocuită după un referendum care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Prin intermediul noi constituţi, Putin ar putea rămâne la putere până în 2036.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici