Răscumpărare de 16 milioane de dolari pentru nepoata unui om de afaceri răpită în Rusia

Nepoata unui om de afaceri din oraşul Habarovsk, situat în Extremul Orient rus, a fost răpită, fiind cerută o răscumpărare de 16 milioane de dolari în schimbul eliberării ei, a anunţat presa rusă, citată de RIA Novosti.

47 afișări
Imaginea articolului Răscumpărare de 16 milioane de dolari pentru nepoata unui om de afaceri răpită în Rusia

Răscumpărare de 16 milioane de dolari pentru nepoata unui om de afaceri răpită în Rusia (Imagine: Radu Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

Maria Mamurina, nepoata omului de afaceri Igor Nekliudov, a fost răpită luni din vehiculul său marca Nissan şi transportată apoi cu o altă maşină care a fost ulterior incendiată.

Poliţia nu a oferit alte detalii despre acest incident, precizând că o investigaţie este în curs de desfăşurare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici