Record în Israel, pentru prima dată în ultimele 10 luni. Niciun deces de COVID-19, raportat vineri 23 aprilie

Israelul nu a raportat, vineri, 23 aprilie, niciun deces din cauza Covid-19, pentru prima oară în ultimele 10 luni.

1454 afișări
Imaginea articolului Record în Israel, pentru prima dată în ultimele 10 luni. Niciun deces de COVID-19, raportat vineri 23 aprilie

Record în Israel în ultimele 10 luni. Niciun deces de COVID-19, raportat vineri 23 aprilie

 Aproape 55% din israelienii care au peste 16 ani s-au vaccinat cu ambele doze, iar numărul spitalizărilor şi al noilor cazuri scade încontinuu.

Potrivit datelor publicate vineri, numărul morţilor a rămas neschimbat faţă de ziua precedentă, de 6.346 de decese înregistrate de la începutul pandemiei. Ultima dată când nu au fost înregistrate noi decese a fost 29 iunie, când nivel de morbiditate a scăzut în urma valului iniţial de coronavirus.

Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că din cele 35.027 de teste efectuate joi, au fost înregistrate 129 de cazuri noi, ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 0,4%. Ţara a înregistrat 837.870 de infecţii confirmate de când a început pandemia.

Israel are cea mai bună rată de imunizare din lume, iar joi, statul evreu a depăşit peste 5 milioane de oameni care au primit ambele doze de vaccin, ceea ce reprezintă aproape 55% din populaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici