Rohani preconizează organizarea unor alegeri "libere şi democratice" în Siria

Preşedintele iranian Hassan Rohani a declarat joi la Davos că "cea mai bună soluţie" pentru Siria este "organizarea unor alegeri libere şi democratice" în ţară, fără ingerinţe externe.

116 afișări
Imaginea articolului Rohani preconizează organizarea unor alegeri "libere şi democratice" în Siria

Preşedintele iranian Hassan Rohani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La o zi după discuţiile tensionate şi prea puţin concludente privind criza siriană, la Montreux, în Elveţia, preşedintele iranian a apreciat, în cadrul Forumului Economic de la Davos, că "cea mai bună soluţie este organizarea unor alegeri libere şi democratice în interiorul Siriei. Niciun partid sau putere externe nu ar trebui să decidă în locul poporului sirian şi Siriei ca ţară".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici