Român condamnat la trei luni de închisoare în Dubai după ce a furat bijuterii

Un român în vârstă de 29 de ani a fost condamnat la trei luni de închisoare în Dubai după ce a recunoscut că a furat bijuterii în valoare de 65.000 de dolari dintr-un magazin.

252 afișări
Imaginea articolului Român condamnat la trei luni de închisoare în Dubai după ce a furat bijuterii

Român condamnat la trei luni de închisoare în Dubai după ce a furat bijuterii (Imagine: Shutterstock)

Românul C.F., în vârstă de 29 de ani, a recunoscut în instanţă că el este autorul furtului comis dintr-un magazin de bijuterii în 2007, informează site-ul GulfNews.com.

Românul i-a pulverizat spray vânzătorului şi a fugit cu bijuteriile expuse în magazin, în valoare de aproximativ 65.000 de dolari.

După ce va ispăşi pedeapsa de trei luni de închisoare, românul va fi expulzat din Dubai.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici