Ruşii şi-au pierdut răbdarea cu şeful armatei: ar trebui să se împuşte!

Succesul contraofensivei ucrainene stârneşte revoltă în rândul invadatorilor.

2795 afișări
Imaginea articolului Ruşii şi-au pierdut răbdarea cu şeful armatei: ar trebui să se împuşte!

Putin şi Şoigu

Numărul 2 din administraţia pro-ruse a regiunii Herson, Kirill Stremousov, îl ia la ochi pe ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu, pentru eşecurile forţelor Moscovei în Ucraina, sugerând că acesta ar trebui să se sinucidă.

„Mulţi oameni spun că, în calitate de ofiţer, ministrul apărării ar putea pur şi simplu să se împuşte, pentru că a fost cel care a lăsat lucrurile să ajungă în acest punct”, a declarat Stremousov, guvernator adjunct al regiunii din sudul Ucrainei, citat în New York Times.

Armata de la Kiev desfăşoară o contraofensivă puternică de câteva zile, cucerind multe zone. Potrivit Kievului, 93 de sate au fost eliberate în ultimele 15 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici