Şapte imigranţi extracomunitari sunt dispăruţi în Strâmtoarea Gibraltar

Şapte imigranţi extracomunitari sunt dispăruţi de peste 48 de ore în Strâmtoarea Gibraltar, după scufundarea unei ambarcaţiuni, informează site-ul agenţiei ANSAMed.

207 afișări
Imaginea articolului Şapte imigranţi extracomunitari sunt dispăruţi în Strâmtoarea Gibraltar

Şapte imigranţi extracomunitari sunt dispăruţi în Strâmtoarea Gibraltar

O ambarcaţiune care transporta 12 imigranţi extracomunitari, plecată din Maroc, s-a scufundat duminică în Strâmtoarea Gibraltar.

Un imigrant a fost salvat de Paza de Coastă din Spania, care a recuperat şi patru cadavre.

Alţi patru imigranţi sunt daţi dispăruţi, fiind căutaţi activ de nave ale Pazei de Coastă spaniole şi ale Crucii Roşii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici