Şapte morţi într-o coliziune între un vehicul Dacia şi un Volkswagen, în Spania - presă FOTO

Şapte persoane au murit într-o gravă coliziune frontală produsă sâmbătă dimineaţă, între un vehicul Dacia Sandero şi un Volkswagen Golf, în apropierea oraşului Figueres, în nordul Spaniei, informează cotidianul La Vanguardia.

2643 afișări
Imaginea articolului Şapte morţi într-o coliziune între un vehicul Dacia şi un Volkswagen, în Spania - presă FOTO

Şapte morţi într-o coliziune între un vehicul Dacia şi un Volkswagen, în Spania - presă (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe un drum naţional, în apropierea localităţii Pont de Molins, la periferia oraşului Figueres, situat în nordul Spaniei, în apropierea frontierei cu Franţa.

Potrivit autorităţilor spaniole, un vehicul Volkswagen Golf înmatriculat în Franţa a intrat în coliziune frontală cu o Dacia Sandero înregistrată în Spania.

Şase persoane au murit pe loc în accident, iar alta în drum spre spital.

Cinci dintre victime se aflau în vehiculul înmatriculat în Franţa, iar celelalte două în Dacia Sandero.

Cele două victime din Dacia Sandero sunt imigranţi din Maroc şi Columbia care locuiau în Spania.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici