Schimb de focuri de armă în Maryland: Cinci oameni găsiţi morţi într-o casă

Cinci persoane au fost găsite moarte într-o locuinţă din sudul statului Maryland, după ce au fost raportate focuri de armă în acea locuinţă, au anunţat, sâmbătă, autorităţile, citate de CNN.

498 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri de armă în Maryland: Cinci oameni găsiţi morţi într-o casă

Cadavrele au fost găsite într-o casă din La Plata, la aproximativ 35 de mile de mers cu maşina la sud de Washington, DC, de către forţele de ordine în jurul orei 16.00, după ce un martor a sunat la 911 pentru a raporta un schimb de focuri de armă, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al şerifului din comitatul Charles, Diane Richardson.

Cadavrele păreau a fi ale unor adulţi, a precizat Richardson.

Ea nu a spus dacă aceste persoane au fost împuşcate, nici numele lor şi nici cauzele morţii nu au fost făcute publice.

Nici Richardson, nici biroul şerifului nu a spus dacă anchetatorii căutau un trăgător, dar Richardson a declarat că autorităţile „este de părere că acest incident este izolat la această casă”.

„Nu avem informaţii că se extinde dincolo de aceasta”, a spus Richardson.

Anchetatorii încercau să determine identitatea celor decedaţi şi relaţiile dintre ei, dacă există.

„Este prea devreme pentru a spune ... care este motivul”, a spus Richardson.

Detaliile despre apelul la 911 şi ce a dus la acesta nu au fost făcute publice. Richardson a spus că nu a putut detalia cine a fost martorul.

Anchetatorii au contactat proprietarul casei, care „ne-a furnizat informaţii”, potrivit lui Richardson. Ea a spus că nu a putut spune dacă persoana respectivă locuia acolo sau se afla în casă în momentul în care s-a raportat împuşcătura.

Casa era o locuinţă unifamilială, a precizat biroul şerifului.

„Există multe întrebări. Pur şi simplu nu putem răspunde la toate în acest moment”, a mai declarat Richardson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici