Schulz: Barroso m-a sunat luni şi m-a anunţat că va verifica dacă în România sunt respectate regulile UE

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat că a fost contactat luni de către preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, care l-a informat că intenţionează să verifice dacă deciziile politice recente de la Bucureşti respectă standardele şi regulile Uniunii Europene.

787 afișări
Imaginea articolului Schulz: Barroso m-a sunat luni şi m-a anunţat că va verifica dacă în România sunt respectate regulile UE

Schulz: Barroso m-a sunat luni şi m-a anunţat că va verifica dacă în România sunt respectate regulile UE (Imagine: Stefan Micsik / Mediafaxfoto)

"I-am spus preşedintelui Barroso că aceasta este datoria sa şi că îl susţin. Acesta este felul în care Comisia ar trebui să reacţioneze", a spus Schulz.

El a precizat totodată că postările comisarilor europeni pe Twitter nu reprezintă punctul de vedere al Comisiei, ci opinia lor personală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici