Second Avenue Subway din New York este cea mai scumpă linie de metrou din lume

725 afișări
Imaginea articolului Second Avenue Subway din New York este cea mai scumpă linie de metrou din lume

FOTO Twitter

Second Avenue Subway din New York, deschisă în 2017, a reprezentat o dezvoltare majoră pentru oraş, însă este în acelaşi timp cea mai costisitoare linie de metrou din lume, şi nici măcar nu este finalizată, potrivit Bloomberg.

Costurile de construcţie ale acesteia le-au depăşit de 8, până la 12 ori pe cele ale proiectelor similare din ţări europene, reflectând complexitatea crescândă a practicilor de construcţie din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici