MCV, criticat DUR la CN al PSD: Prea multă vreme România a fost ţinută în chingi cu acest mecanism, care e ca linia orizontului/ Dragnea: De ce niciun european nu a vorbit despre protocoale?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, diminică, la şedinţa CN al partidului, că prea multă vreme România a fost păcălită şi ţinută-n chingi cu MCV, document în care nu se vorbeşte însă şi despre independenţa judecătorilor.

705 afișări
Imaginea articolului MCV, criticat DUR la CN al PSD: Prea multă vreme România a fost ţinută în chingi cu acest mecanism, care e ca linia orizontului/ Dragnea: De ce niciun european nu a vorbit despre protocoale?

Şeful PSD critică MCV: Prea multă vreme România ţinută-n chingi cu acest mecanism, care e ca linia orizontului

”Prea multă vreme România a fost păcălită şi ţinută-n chingi cu MCV. MCV a plecat de la patru ţinte şi aceste patru ţinte iniţiale au scăzut până au ajuns până la 14-18. Deci MCV este ca linia orizontului. Cu cât te apropii de ea, ea păstrează aceeaşi distanţă”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că orice ar face România, anul următor vor fi stabilite alte ţinte.

CITEŞTE ŞI - Dragnea: De ce nu scriem în Constituţie „Iohannis, preşedinte pe viaţă”? Lui Macron i-a spus că are vesta galbenă în portbagaj?/ Îndemn pentru doi deputaţi: Depuneţi plângere pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui | VIDEO

”Citiţi raportul MCV. Nu am găsit niciun rând în care să se vorbească despre independenţa judecătorilor. Nu îi interesează, normal, pentru că dacă sunt independenţi nu mai pot fi şantajaţi, atunci apare speranţa că mergi în faţa instanţei, că măcar cinci din 20 dacă eşti nevinovat scapi. Acum depinde unde apuci. Aceşti procurori şi purtători de epoleţi au frînt independenţa justiţiei. Răspunsul de ce tac, pentru că aşa le convine să fie în această ţară”, a mai spus liderul PSD.

Dragnea: Nu fac poze cu cei care fac rău ţării. De ce niciun european nu a vorbit despre protocoale?

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la Consiliul Naţional PSD, că nu participă la şedinţele PES pentru că nu vrea să se apropie de cei care fac rău ţării şi s-a întrebat retoric de ce liderii europeni nu au vorbit despre abuzurile provocate de protocoalele secrete.

"Absenţa mea de la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni. Nu poate să-mi ceară nimeni să mă bag în poză cu cineva care duşmăneşte România. Nu mă bag în poză cu oameni care fac rău ţării mele. îÎnţeleg că suntem în familie europneană care nu vrea să ne ajute cu ceva, dar să ne auclte. să nu avem limbaj dublu: facem poze şi a doua zi zice că ne duce la nu tiu c etribunal internaţional", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că dosarele de mare corupţie nu există în România, dar practica este una folosită pemntru a şine sub control ţara.

"Marele caz de corupţie al Olguţei Vasilescu care şi-a luat capital pentru ce a făcut în oraş? De judecător scos de la ICCJ scos cu cătuşe din sală şi apoi achitat? Îndemnul meu de a cere românilor de a merge la vot la referendum? Vorbim despre dosarele făcute de procurori de elită pe probe falsificate pe denunţuri obişnute pe şantaj, de înregistrări contrafăcute, cazuri de corupţie mare la noi nu prea am văzut. Am văzut în alte ţări din Europa fraude bancare, prejudicii de miliarde euro şi nu am văzut oameni condamnaţi. Am văzut că Adrian Năstse a fost condamnat pe prejudiciu zero. (...) Din acest motiv e România o ţară coruptă? Nu cumva construcţia e făcută pentru ca oricine care ar vrea să pună problema româneşte să aibă gura închisă? De ce niciun oficial european nu a scos o vorba despre protocoalele ilegale între sevicii şi justiţie? Drepturile fundamentale ale omului nu mai e principiu fundamental pe care s-a construit UE?", a mai spus Dragnea.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici