Stare de urgenţă, în capitala Canadei din cauza posibilităţii producerii de inundaţii/ Barajul Rouge riscă să se rupă

Mii de persoane au fost evacuate din partea centrală a Canadei, iar primarul capitalei, Ottawa, a decretat stare de urgenţă din cauza creşterii alarmante a nivelului apelor, în urma ploilor torenţiale din ultimele zile, relatează Reuters.

1709 afișări
Imaginea articolului Stare de urgenţă, în capitala Canadei din cauza posibilităţii producerii de inundaţii/ Barajul Rouge riscă să se rupă

Stare de urgenţă, în capitala Canadei din cauza posibilelor inundaţiilor/ Barajul Rouge riscă să se rupă

O persoană a murit şi peste 900 au fost evacuate joi din provincia Quebec.

De asemenea, autorităţile din Quebec au avertizat că barajul hidroelectric de pe râul Rouge riscă să se rupă.

Jim Watson, primarul capitalei Ottawa, a decretat stare de urgenţă în urma creşterii nivelului apei din râul Ottawa, iar meteorologii au anunţat că ploile torenţiale vor continua vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici