Statele Unite dau asigurări că nu interceptează comunicaţiile ONU

Statele Unite au oferit garanţii Naţiunilor Unite că nu au interceptat şi nu vor intercepta comunicaţiile funcţionarilor organizaţiei, anunţă un purtător de cuvânt al ONU.

112 afișări
Imaginea articolului Statele Unite dau asigurări că nu interceptează comunicaţiile ONU

Statele Unite dau asigurări că nu interceptează comunicaţiile ONU (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al ONU, Martin Nesirky, a declarat că Naţiunile Unite au cerut clarificări Statelor Unite după o serie de informaţii apărute în presă.

"Înţeleg că autorităţile americane au dat asigurări că nu au interceptat şi nu vor intercepta comunicaţiile Naţiunilor Unite", a explicat oficialul ONU.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici