Staţie de metrou din Londra, evacuată scurt timp din cauza unui pachet suspect

Sute de pasageri au fost evacuaţi, joi după-amiază, dintr-o staţie de metrou din Londra, din cauza semnalării prezenţei unui colet suspect.

907 afișări
Imaginea articolului Staţie de metrou din Londra, evacuată scurt timp din cauza unui pachet suspect

Staţie de metrou din Londra, evacuată scurt timp din cauza unui pachet suspect

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Baker Street, situată în zona Jubilee din Londra.

Echipele pirotehnice au verificat un bagaj suspect, informează Daily Mail.

Anterior, o alertă de securitate a fost declanşată la sediul Parlamentului britanic, unde au existat informaţii privind un presupus "incident chimic", echipele pirotehnice verificând un obiect suspect.

Incidentele intervin la exact 11 ani de la atentatele comise la Londra în 2005, soldate cu 52 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici