Teheranul închide graniţa dintre Iran şi Kurdistanul irakian

Iranul şi-a închis luni graniţa cu regiunea Kurdistan din Irak, a anunţat guvernul regional kurd, după arestarea, la 20 septembrie, a unui cetăţean iranian de către forţele americane, relatează AFP.

5 afișări
Imaginea articolului Teheranul închide graniţa dintre Iran şi Kurdistanul irakian

Teheranul închide graniţa dintre Iran şi Kurdistanul irakian

"Cele cinci puncte de frontieră dintre Iran şi regiunea Kurdistan au fost închise de către autorităţile iraniene" a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al regiunii autonome Kurdistanul irakian, Jamal Abdallah.

Această măsură a fost luată în urma arestării în data de 20 septembrie a unui cetăţean iranian acuzat de militarii americani că ar fi un agent implicat în trafic de arme destinate rebelilor irakieni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici