Tensiuni în Golful Persic: Iranul a capturat o navă suspectată de contrabandă cu carburant

Gardienii Revoluţiei din Iran au capturat, luni, o navă suspectată de contrabandă cu carburant, arestând 16 membri ai echipajului din Malaysia, relatează televiziunea iraniană IRIB.

1446 afișări
Imaginea articolului Tensiuni în Golful Persic: Iranul a capturat o navă suspectată de contrabandă cu carburant

Tensiuni în Golful Persic: Iranul a capturat o navă suspectată de contrabandă cu carburant

Nava a fost verificată de Gardienii Revoluţiei la circa 30 de kilometri de Insula Abu Mussa.

"Şaisprezece membri ai echipajului, toţi cu naţionalitate malaysiană, au fost arestaţi", a declarat generalul Ali Ozmayi, un comandant al Gardienilor Revoluţiei.

Iranul nu a precizat pavilionul navei capturate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
navă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici