VIDEO  Teroare la mare altitudine: un pasager a deschis uşa de urgenţă a avionului. Momentul nebuniei a fost filmat

Un bărbat a fost arestat pe motiv că a deschis uşa de urgenţă a unui zbor al companiei Asiana Airlines, atunci când a aterizat în Coreea de Sud, punând în pericol viaţa pasagerilor.

2868 afișări
Imaginea articolului Teroare la mare altitudine: un pasager a deschis uşa de urgenţă a avionului. Momentul nebuniei a fost filmat

Teroare la mare altitudine. Un pasager a deschis uşa de urgenţă a avionului. Momentul nebuniei a fost filmat

Toate cele 194 de persoane aflate în avion au supravieţuit zborului, care a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Internaţional Daegu, vineri, cu uşa deschisă.

Câţiva pasageri au avut probleme cu respiraţia şi au fost transportaţi la spital, a informat presa locală.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat la aterizare, arată agenţia de ştiri Yonhap.

Zborul OZ8124 a decolat de pe Insula Jeju vineri dimineaţă. Cronologia evenimentelor este neclară, dar uşa avionului a fost deschisă spre sfârşitul zborului, în jurul orei 12:45, ora locală, a informat presa sud-coreeană.

Un clip distribuit de un pasager pe reţelele de socializare arată crăpătura din lateralul avionului şi vântul care îi loveşte în plin pe pasagerii aşezaţi.

Mai mulţi copii de vârstă şcolară se aflau în avion pentru a merge la un eveniment sportiv din weekend, a informat presa locală.

Părintele unuia dintre elevi a mărturisit pentru Yonhap: „Copiii tremurau, plângeau şi se temeau”. Asiana Airlines a declarat că poliţia a deschis o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici