Tony Blair, din ce în ce mai interesat de funcţia de preşedinte al UE

Fostul premier britanic Tony Blair, în prezent emisar al Cvartetului pentru Orientul Mijlociu, ar putea iniţia o campanie pentru a deveni preşedinte al Consiliului Uniunii Europene, transmite The Guardian în ediţia online.

1 afișare
Imaginea articolului Tony Blair, din ce în ce mai interesat de funcţia de preşedinte al UE

Tony Blair, din ce în ce mai interesat de funcţia de preşedinte al UE

Tony Blair s-a consultat cu aliaţii săi politici şi le-a declarat prietenilor că încă nu a luat decizia finală, dar este din ce în ce mai interesat de această funcţie.

Fostul premier britanic este susţinut de soţia sa Cherie, dar şi de preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Uniunii Europene este prevăzută în noul Tratat de la Lisabona, cu titlu permanent.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici