Tragedie în Franţa: Două persoane, între care o adolescentă, au murit, în urma prăbuşirii unui pod - FOTO, VIDEO

Bilanţul prăbuşirii unui pod în sudul Franţei a ajuns la doi morţi, au anunţat autorităţile luni seară, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

841 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Franţa: Două persoane, între care o adolescentă, au murit, în urma prăbuşirii unui pod - FOTO, VIDEO

Cel puţin o persoană a murit în urma prăbuşirii unui pod din Franţa - FOTO, VIDEO

UPDATE ora 21.00 Bilanţul prăbuşirii unui pod în sudul Franţei a ajuns la doi morţi

Echipele de intervenţie au găsit cadavrul şoferului unei camionete care se afla pe pod în momentul prăbuşirii.


O fată în vârstă de 15 ani a murit luni după ce un pod s-a prăbuşit deasupra unui râu în sud-vestul Franţei, au informat autorităţile locale, adăugând că mai multe persoane sunt în continuare dispărute, relatează site-ul postului France 24.

Patru oameni au fost salvaţi, însă mulţi alţii sunt în continuare dispăruţi în urma prăbuşirii podului dintre localităţile Mirepoix-sur-Tarn şi Bessières, aflat la 30 de kilometri în nord de oraşul Toulouse, au declarat serviciile de intervenţie.

Potrivit procurorului Dominique Alzeari, o fată de 15 ani a murit după ce maşina în care se afla s-a prăbuşit, însă mama acesteia a reuşit să fie salvată.

Serviciile de intervenţie şi aproximativ 40 de ofiţeri de poliţie caută în continuare supravieţuitori.

Printre cei dispăruţi se numără şoferul unui camion care a căzut în apă şi cel al unui al treilea vehicul.

Taguri:
franţa,
pod,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici