Trei morţi şi 18 răniţi, după lansarea unor tiruri de obuz în Bagdad - AFP

Trei persoane au fost ucise şi alte 18 au fost rănite, marţi, la Bagdad, de tiruri de obuz lansate în Zona Verde securizată unde se află ambasadele Statelor Unite şi Marii Britanii, se arată într-un comunicat al Departamentului de Stat american, citat de AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi 18 răniţi, după lansarea unor tiruri de obuz în Bagdad - AFP

Trei morţi şi 18 răniţi, după lansarea unor tiruri de obuz în Bagdad - AFP

"Ambasada Statelor Unite este informată despre moartea a trei persoane: un militar american, un cetăţean irakian şi un cetăţean al unui stat terţ neidentificat", a precizat Departamentul de Stat.

Printre cei 18 răniţi se numără şi cinci americani: doi militari şi trei angajaţi contractuali ai ambasadei, adăugă documentul citat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici