Sputnik: Corpul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost găsit la reşedinţa consulului general al Arabiei Saudite

Corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost găsit într-o fantă din reşedinţa consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul, a declarat pentru Sputnik liderul Partidului Patriotic turc (VATAN), Dogu Perincek.

15783 afișări
Imaginea articolului Sputnik: Corpul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost găsit la reşedinţa consulului general al Arabiei Saudite

Corpul jurnalistului Jamal Khashoggi ar fi fost găsit la reşedinţa consulului general al Arabiei Saudite

"Surse de încredere de la serviciul de securitate de la Istanbul mi-au spus că trupul lui Khashoggi a fost găsit într-un puţ care se află într-o grădină din reşedinţa consulului general din Arabia Saudită", a spus Perincek.

Khashoggi, cunoscut pentru criticile sale cu privire la politicile saudite, a lucrat recent ca publicist pentru The Washington Post. Jurnalistul a fost văzut pentru ultima dată când a intrat în consulatul saudit de la Istanbul la 2 octombrie.

La 19 octombrie, Arabia Saudită, care a negat iniţial orice implicare, a recunoscut că jurnalistul a fost ucis într-o luptă din interiorul consulatului.

Ministrul saudit de externe Adel al-Jubeir şi-a exprimat condoleanţele familiei lui Jamal Khashoggi, spunând că moartea jurnalistului a fost o "greşeală teribilă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici