Un astrofizician a ajuns la spital cu magneţi blocaţi în nas. Tânărul încerca să inventeze un dispozitiv împotriva coronavirusului

Australianul Daniel Reardon a ajuns la spital după ce şi-a inserat magneţi în nări în încercarea de a inventa un dispozitiv care să-i împiedice pe oameni să-şi atingă faţa.

1968 afișări
Imaginea articolului Un astrofizician a ajuns la spital cu magneţi blocaţi în nas. Tânărul încerca să inventeze un dispozitiv împotriva coronavirusului

Un astrozician a ajuns la spital cu magneţi blocaţi în nas, în timp ce încerca să inventeze un dispozitiv împotriva coronavirusului

Astrofizicianul voia să inventeze un colier care porneşte o alarmă atunci când persoana care îl poartă îşi atinge faţa.
 
Cercetătorul de 27 de ani, care studiază pulsarii şi undele gravitaţionale, spune că a avut ideea dispozitivului, în timp ce se plictisea în auto-izolare, potrivit The Guardian.
 
Într-o primă încercare eşuată, astrofizicianul a construit un colier a cărui alarmă suna încontinuu şi se oprea doar când purtătorul ducea mâna la faţă.
 
„După ce am renunţat la ideea asta, eram în continuare puţin plictisit, jucându-mă cu magneţii. Este aceeaşi logică ca atunci când prinzi magneţi în lobul urechii - eu i-am prins de nările nasului şi de atunci situaţia s-a complicat, când am mai prins un set de magneţi de cealaltă nară”, mărturiseşte tânărul cercetător.
 
Reardon spune că a poziţionat doi magneţi în nări şi doi pe partea exterioară a nasului. Atunci când a dat la o parte magneţii de afară, cei doi din interior s-au atras şi au rămas prinşi în interiorul nasului.
 
Deşi a încercat în diverse forme să-i scoată, bărbatul nu a reuşit. Atunci când a încercat să folosească alţi doi magneţi pentru a-i scoate, acesta şi-a complicat şi mai mult situaţia pentru că şi magneţii noi au fost atraşi de cei din nas şi au rămas şi aceştia blocaţi.
 
Înainte să meargă la spital, Reardon a încercat să folosească un cleşte, însă i-a fost imposibil pentru că acesta se lipsea de magneţi.
 
Odată ajuns la spital, medicii au fost puţin amuzaţi şi au spus că e „o rană provocată de plictiseala din auto-izolare”. Un doctor a reuşit însă să-l scape pe tânăr de chin şi i-a scot magneţii manual, unul câte unul.
 
„După ce mi-a scos cei trei magneţi din nara stângă, cel care a rămas, mi-a căzut pe gât. Ar fi putut fi o problemă dacă îl înghiţeam sau inhalam, dar, din fericire, am reuşit să tuşesc şi să-l elimin. Nu mai e nevoie să spun că nu o să  mă mai joc cu magneţii”, a povestit bărbatul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici