Un avion care zbura de la Liverpool spre Bucureşti a aterizat de urgenţă după ce a lovit o pasăre

Un avion de pasageri al companiei Blue Air care se îndrepta spre Bucureşti a aterizat de urgenţă pe aeroportul din oraşul britanic Liverpool după ce a lovit o pasăre, informează site-ul postului Sky News.

2196 afișări
Imaginea articolului Un avion care zbura de la Liverpool spre Bucureşti a aterizat de urgenţă după ce a lovit o pasăre

Un avion care zbura de la Liverpool spre Bucureşti a aterizat de urgenţă după ce a lovit o pasăre (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Avionul, de tip Boeing 737, decolase de pe aeroportul John Lennon din Liverpool în cursul dimineţii. La câteva minute după decolare, piloţii avionului Blue Air au semnalat că aeronava a lovit o pasăre.

Comandantul a decis efectuarea unui zbor circular de două ore pentru consumarea combustibilului înainte de aterizarea de urgenţă.

Avionul a fost fotografiat de la sol în zona Deeside, iar martori au declarat că motoarele se auzeau mai tare decât normal.

"Zborul OB134 a semnalat lovirea unei păsări, a consumat combustibilul pentru a ateriza în siguranţă; pasagerii şi echipajul sunt în siguranţă", a comunicat Aeroportul din Liverpool.

După verificări, se va stabili dacă avionul poate redecola spre Bucureşti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici