Un avion de pasageri britanic, în care se afla şi înotătorul Tom Daley, a efectuat o aterizare de urgenţă în Rusia

Un avion de tip Airbus A340 al companiei britanice Virgin Atlantic, în care se afla şi înotătorul Tom Daley, a efectuat o aterizare de urgenţă în oraşul rus Irkuţk, din cauza fumului simţit în compartimentul bagajelor, anunţă autorităţile ruse, citate de AFP.

4657 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri britanic, în care se afla şi înotătorul Tom Daley, a efectuat o aterizare de urgenţă în Rusia

Un avion de pasageri britanic a efectuat o aterizare de urgenţă în Rusia (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Senzorul de fum din compartimentul bagajelor se activase", a declarat Elena Stavitskaia, purtătorul de cuvânt al aeroportului din Irkuţk.

"Echipajul a luat decizia de a ateriza de urgenţă la Irkuţk", la 4.200 de kilometri est de Moscova, a precizat oficialul rus.

Avionul de tip Airbus A340-600 zbura de la Shanghai spre Londra şi avea la bord 16 membri ai echipajului şi 286 de pasageri.

La bord se afla şi înotătorul britanic Tom Daley.

Sportivul a postat o fotografie pe Instagram cu avionul care evacua carburant: "Vom ateriza de urgenţă la Irkuţk, în Rusia, la revenirea de la Shanghai", a scris Daley.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici