Un bărbat, infectat cu COVID-19, riscă 15 de ani de închisoare după ce a fost la o petrecere pe timpul crizei virusului

Un argentinian, întors din Statele Unite fără să se autoizoleze, a fost acuzat că a adus virusul în ţara sa natală după ce a fost la o petrecere şi riscă 15 ani de închisoare.

3086 afișări
Imaginea articolului Un bărbat, infectat cu COVID-19, riscă 15 de ani de închisoare după ce a fost la o petrecere pe timpul crizei virusului

Un bărbat, infectat cu COVID-19, riscă 15 de ani de închisoare după ce a fost la o petrecere pe timpul crizei virsului

Conform publicaţiei din Argentina Todo Noticas, petrecăreţul a fost găsit vinovat pentru răspândirea „unei boli periculoase şi contagioase, scriu argentinienii." Petrecerea a avut într-un oraş, din apropierea capitalei Buenos Aires. Autorităţile au declarat că 11 persoane au fost infectate cu noul virus.  

După câteva zile, bărbatul s-a simţit rău şi a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La petrecere au participat în jur de 100 de oameni. Acesta va primi arest la domiciliu şi este obligat să renunţe la paşaport după ce va ieşi din spital. Totuşi, poate părăsi locuinţa doar în scopuri medicale.
 
"A doua zi după ce s-a întors în ţară acuzatul care a decis să participe la eveniment va rămâne la el acasă timp de 14 zile.", a spus procurorul Santiago Marquevich.
 
În Argentina au fost înregistrate 690 de cazuri pozitive de coronavirus şi 17 decese.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici