Un batalion de armată a fost adus în Washington DC/ Trump va susţine prima conferinţă de presă de la escaladarea violenţelor

Un batalion militar format din aproximativ 250 de soldaţi a fost detaşat la Washington DC, precizează CNN.

3592 afișări
Imaginea articolului Un batalion de armată a fost adus în Washington DC/ Trump va susţine prima conferinţă de presă de la escaladarea violenţelor

Un batalion de armată a fost adus în Washington în aşteptarea protestelor din acestă noapte

Trupele sunt aşteptate să confere securitate, dar nu vor efectua arestări, au precizat oficialii.

Mişcare sprijinită de Trump vine după ce protestele continua în mai multe state din SUA ddupă moartea brutală a lui George Floyd.

Trupele provin cel mai probabil din unitatea Ft. Bragg din Nord Carline. Trump urmează să susţină prima declaraţie de presă de escaladarea violenţelor chiar în grădina din Casa Albă. Protestatarii sunt în faţa Casei Albe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici