Un Boeing 737 cu 143 de pasageri la bord a intrat într-un râu din Florida/ Cel puţin 21 de persoane sunt rănite

Un avion comercial Boeing 737, cu 143 de persoane la bord, a intrat vineri în râul St. John's de lângă Jacksonville, Florida, după ce a aterizat, a declarat un purtător de cuvânt al bazei navale din Jacksonville, relatează Reuters. Cel puţin 21 de persoane au fost rănite.

7116 afișări
Imaginea articolului Un Boeing 737 cu 143 de pasageri la bord a intrat într-un râu din Florida/ Cel puţin 21 de persoane sunt rănite

Un Boeing 737 cu 136 de persoane la bord a intrat într-un râu din Florida/ Biroul şerifului din Jacksonville: Fiecare persoană este în viaţă şi contabilizată

Cel puţin 21 de persoane au fost rănite după accidentul aerian produs în statul american Florida, unde un avion de tip Boeing s-a oprit într-un râu în cursul unei aterizări forţate, anunţă autorităţile, citate de agenţia de presă Reuters.

Avionul Boeing, având la bord 143 de persoane, s-a oprit într-un râu din Jacksonville, Florida, în cursul manevrei de aterizare la o bază militară, în condiţii de furtună.

Biroul şerifului din districtul Jacksonville a transmis că 21 de persoane au fost spitalizate în urma accidentului.

Anterior, primarul din Jacksonville a declarat pe Twitter că toţi cei aflaţi la bordul aeronavei sunt „în viaţă şi contabilizaţi”, dar echipajele lucrează pentru a controla scurgerea de combustibil în apă.

„Avionul nu s-a scufundat. Fiecare persoană este în viaţă şi contabilizată", a transmis biroul şerifului din Jacksonville pe Twitter.

Avionul de tip Boeing 737-800 venea de la Baza navală Guantanamo Bay, având la bord 136 de pasageri şi şapte membri ai echipajului. În condiţii de furtună, aeronava a aterizat forţat, oprindu-se în Râul St. Johns, aflat la capătul pistei Bazei militare Jacksonville.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici