Un boxer profesionist, fost campion al Franţei, a agresat un jandarm în cursul protestelor de la Paris

Un boxer profesionist, fost campion al Franţei în anii 2000, a fost identificat de autorităţi ca fiind agresorul unui jandarm în cursul protestelor de sâmbătă ale mişcării "Vestele Galbene", informează cotidianul Le Parisien.

883 afișări
Imaginea articolului Un boxer profesionist, fost campion al Franţei, a agresat un jandarm în cursul protestelor de la Paris

Un boxer profesionist, fost campion al Franţei, a agresat un jandarm în cursul protestelor de la Paris

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe podul Leopold-Sedar-Senghor din Paris.

Agresorul a fost identificat de Directoratul operaţional de servicii tehnice şi logistice (DOSTL).

Sâmbătă, în jurul orei locale 15:00 (ora României, 16:00), un individ îmbrăcat în negru, care nu purta vesta galbenă sau alte semne al mişcării, a atacat un jandarm, lovindu-l cu pumnii în cască. Ulterior, se pare că acesta a lovit şi un jandarm căzut la pământ.

Potrivit site-ului Sports.fr, numele presupusului agresor este Christophe Dettinger, în vârstă de 37 de ani, campion al Franţei la box în 2007 şi 2008.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici