Un bulgar şi un britanic răpiţi acum o lună în Delta Nigerului au fost eliberaţi

Un cetăţean bulgar şi un britanic, răpiţi la 9 iulie în sudul Nigeriei, au fost eliberaţi, a anunţat, miercuri, Ministerul bulgar de Externe, citat de site-ul Novinite.com.

1 afișare

Ostaticul bulgar Kiril Elevterov, în vârstă de 48 de ani, va ajunge la Paris miercuri seara, iar în Bulgaria în cursul zilei de joi.

Cei doi muncitori au fost răpiţi de pe o platformă petrolieră aparţinând companiei britanice Exprogroup, activă în Delta Nigerului.

Grupul extremist care îi răpise ameninţa că ostaticii nu vor fi eliberaţi dacă nu îi vor fi îndeplinite revendicările.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici