Un elicopter s-a prăbuşit în Italia: şapte persoane au murit

Un elicopter care zbura dinspre insulele Tremiti din Italia spre continent s-a prăbuşit sâmbătă la aproximativ 50 de kilometri de oraşul Foggia, în regiunea Apulia, din sud-estul ţării, a anunţat poliţia, adăugând că se teme că şapte persoane au murit în urma accidentului, scrie Reuters.

639 afișări
Imaginea articolului Un elicopter s-a prăbuşit în Italia: şapte persoane au murit

UPDATE: Niciun supravieţuitor în accidentul din Italia. Directorul unei televiziuni slovene, între victime

Cei doi piloţi, un medic şi o familie de turişti sloveni, între care o fetiţă de 13 ani sunt cele şapte persoane din elicopterul care s-a prăbuşit în Italia. Nu a fost găsit niciun supravieţuitor, iar între victime este Boštjan Rigler, în vârstă de 54 de ani, director tehnic la Pro Plus Ltd.

Ştirea iniţială: O purtătoare de cuvânt a biroului de poliţie din Foggia a declarat pentru Reuters că au fost condiţii meteorologice proaste, dar a adăugat că nu se cunoaşte încă din ce cauză s-a produs accidentul.

Poliţia face eforturi pentru a ajunge la locul accidentului, a spus purtătoarea de cuvânt, adăugând că naţionalitatea victimelor nu este clară în acest moment.

Patru turişti care veneau din Slovenia se numără printre victime, au relatat mai multe ziare italiene.

Preşedintele regiunii Puglia, care participa la un miting la Roma pentru a cere pace în Ucraina, a declarat într-o postare pe Facebook că a părăsit evenimentul pentru a merge la Foggia.

„La bordul elicopterului se aflau şapte persoane care şi-au pierdut viaţa. Este un moment teribil care ne lasă consternaţi”, a declarat Michele Emiliano pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici