Un marinar român dispărut de câteva zile a fost găsit mort în largul Siciliei

Un marinar român a fost găsit mort în largul Siciliei, după ce fusese dat dispărut de câteva zile de către echipajul navei italiene pe care lucra, relatează pagina online a agenţiei AGI.

89 afișări
Imaginea articolului Un marinar român dispărut de câteva zile a fost găsit mort în largul Siciliei

Un marinar român dispărut de câteva zile a fost găsit mort în largul Siciliei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cadavrul marinarului român Romică M.N., în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de Paza de Coastă italiană, miercuri după-amiază, în apropierea Insulei Lipari, situată în Marea Tireniană, la nord de Sicilia.

Românul lucra pe nava "Lipari M.", aparţinând unei companii din Sicilia, şi dispăruse în urmă cu câteva zile, în timpul unei curse din Mazara del Vallo (Sicilia) spre Insula Lipari.

Comandantul navei semnalase dispariţia şi marinarul era căutat de câteva zile.

Paza de Coastă a găsit corpul în mare, în zona Bocche di Vulcano (Insula Lipari). Cadavrul a fost transferat în portul Pignatato, iar membrii echipajului navei au fost interogaţi de procurori.

Anchetatorii cercetează posibilitatea unei căderi accidentale în mare a românului, dar nu sunt excluse alte ipoteze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici